Åsa

Flock

Flock – the social web browser. Coolt! Webbläsare med en egen uppladdningsmodul för att ladda upp bilder till Flickr. Smidigt! Den ska kunna kopplas till en blogg också, men det fick jag inte att funka just nu. Kanske för att jag har Blogger beta?

Bilder jag laddat upp till Flickr får jag liggande i ett bildfönster i webbläsaren så att jag bara kan dra-och-droppa dem in i olika redigeringsytor! Helcoolt! Det som hände när jag droppade in den här lilla baggen var att det raskt bildades en img src-länk som hämtar den från mitt Flickrkonto.

Och SÅ coolt! När jag för muspekaren över en Flickr-bild får jag direkt möjlighet att ta upp den photostream som den tillhör som en bildrad i min webbläsare.

One Response to “Flock”

  1. Emmie skriver:

    Blogg-delen har jag också haft problem med,, den tar inte blogg.se och bara vanliga blogger. Lite jobbigt. men det kanske de ordnar.