Åsa

Typedrawing

Typedrawing erbjuder ett roligt sätt att leka med ord. Skriv in en kort mening, och sedan kan du rita med din text. Långa linjer ger stora tecken, korta linjer ger små. Tyvärr har den inte stöd för åäö. Det finns inte så många inställningsmöjligheter, vilket är lite synd. Jag hade till exempel önskat att kunna ställa in färger.

typedrawing

Ritverktyget öppnas som ett popupfönster, och blockeras av de flesta webbläsare. Håll utkik på skärmen så ser du förhoppningsvis var du kan tillåta popupfönstret. I Internet Explorer och Firefox brukar det vara en ljusgul rad precis ovanför webbsidan, i Google Chrome är det ett meddelande längst ner till höger.

3 Responses to “Typedrawing”

  1. Åsa K skriver:

    TypeDrawing finns som app för iPod/iPhone också.

  2. […] någon vecka sedan hade hon ett inlägg om Typedrawing och med den en liten illustration på en bild som hon ritat med hjälp av […]

  3. […] text eller korta ord. Det visade sig också vara ganska svårt. Vi har inte lika skickliga som Åsa Kronkvist som tipsar om tjänsten på sin […]