Åsa

Extensions i Google Chrome

Google Chrome är en väldigt avskalad webbläsare. Det är egentligen just det jag gillar med den. Men visst kan det vara smart med funktioner ibland. Nu finns runt 1500 extensions för Google Chrome för den som vill lägga till extra funktioner.

Jag blev omedelbart förtjust i Google Share Button som med ett klick låter mig till exempel skicka en länk till Delicious, blogga om den, skicka den till Facebook, twittra den eller vad jag nu vill göra. Just nu har den stöd för 58 olika tjänster, och det är bara att klicka för de jag vill använda.

Extensions - Share button

Tja, det kanske är dags att ge Delicious en ny chans, nu när det blev så enkelt. Adjö synkning. Hello bokmärken online.

2 Responses to “Extensions i Google Chrome”

  1. Joachim skriver:

    🙂

    Fick det dock inte att funka på Äppelmaskinen…

  2. Åsa K skriver:

    Nä, det funkar bara på riktiga datorer än så länge. Men det står på deras blogg att de jobbar på att lösa det för äpplen med.

    Men stay tuned. Om en kvart eller nåt kommer ett tips som jag tror funkar även för äpplen.