Åsa

Synka bokmärken i Google Chrome

Å så praktiskt! Nu finns äntligen den utlovade synkroniseringstjänsten för bokmärken i Google Chrome. Klicka för att synkronisera och logga in med ditt Googlekonto. Vips kopieras bokmärkena till en mapp på Google Docs. Gör sedan samma sak på en annan dator, så synkroniseras de dit.

Adjö alla problem med att ha olika bokmärken hemma och på jobbet. (Jo, jag vet att Delicious löser problemet på ett ännu elegantare sätt. Men det är så himla lätt att bara klicka på stjärnan i Chrome.)

Synkronisera i Google Chrome

Google Chrome är min favoritwebbläsare av en hel massa skäl. Några av dem berättar jag om i den här filmen.

3 Responses to “Synka bokmärken i Google Chrome”

 1. Lars skriver:

  Det verkar inte funka i min Googlechrome – beror det på at jag har xp?

 2. Åsa K skriver:

  Jag tror snarare det beror på att du inte har senaste Google Chrome. Prova att klicka på ”skiftnyckelknappen” och sedan på ”Om Google Chrome” så ser du om det finns uppdateringar att hämta.
  Jag har Chrome 4.0.249.78 på en dator med XP och där fungerar synkroniseringen.

 3. musselasse skriver:

  Man kan alltid ha med sig sina bokmärken i Firefox på ett USB-minne (med PortableApps) också 😉