Åsa

Fotoalbum lätt på Jalbum

Jalbum är ett program för att enkelt skapa fotoalbum på webben. Nu har de en ny funktion där du skapar ditt album online, utan att ladda hem programmet. Det är fantastiskt enkelt att använda och bli väldigt snygga album.

PS. Visste du att Jalbum är en svensk produkt.

4 Responses to “Fotoalbum lätt på Jalbum”

 1. Karin Ollinen skriver:

  Jag har blivit jätteförtjust i Jalbum (och som vanligt en liten suverän film från dig Åsa) MEN de påstår hela tiden att jag glömmer mitt lösen. Jag återställer det med ett nytt lösen men det accepteras inte det heller. Sen plötsligt dagen efter funkar det. Någon annan som upplevt det samma?
  /Karin

 2. […] Filmen är gjord av Åsa Kronkvist, Uggleblogg […]

 3. Sandra skriver:

  Hej! Ramlade in på ett gammalt inlägg som du skrivit ang. ”Comic Life” när jag googlade efter det.
  Eftersom jag inte hittar någon information öht på internet tänkte jag höra om du kanske skulle vilja vara så vänlig att hjälpa mig?!
  Jag kan nämligen inte spara kollagen jag gör i ett ”användarvänligt” format, och hittar inte något annat format än *.comicdoc att spara dem i. Och då fungerar det inte att lägga upp bilderna på min blogg eller någon annanstans.
  Vet du hur jag ska göra? Hur har du gjort?
  Hoppas och önskar att du kanske tar dig tid att hjälpa mig, jag vet ingen annan som verkar kunna!
  Själv är jag totalt o-data-teknisk! =)
  Det vore iaf grymt snällt! =)
  Mvh Sandra

 4. Härligt material, Jalbum. Jag kommer absolut att testa det.

  Hälsingnar
  Anna-Lena