Åsa

Listor på Facebook

Den här filmen kom egentligen till mest på skoj, som en blinkning till så väl de vänner som är engagerade i samma sociala spel som jag som de som uttalar viss trötthet över vår önskan att interagera kring spelet. Men tricket jag visar är bra för alla som ibland vill styra så att deras inlägg och aktiviteter bara syns för en begränsad grupp på Facebook. Och om du aldrig sett spelet i fråga får du en snabbintro i vad det går ut på i början av filmen.

2 Responses to “Listor på Facebook”

  1. niilo alhovaara skriver:

    Tänkte i tidernas begynnelse att FB grupper skulle vara kanon men det visade sig att som ‘admin’ fanns det *inget* sätt att få info om vad som händer i gruppen utan att logga in på FB! Det var en ‘dealbreaker’ för mig och jag fortsatte med GoogleGroups. Undrar om FB har fixat detta?

  2. Åsa K skriver:

    Det är väl inte riktigt i deras intresse att se till så att folk INTE loggar in på Facebook?