Äntligen kom frågan jag så länge hoppats på: hur kan jag använda Facebook för att diskutera med mina studenter. Här är svaret. Det är lätt som en plätt.

I ärlighetens namn får jag erkänna att läraren som frågade hade fixat det själv innan jag ens hann börja på filmen. Men den kommer här i alla fall, för dig som ännu inte provat.

4 Responses to “Facebookgrupp för kursdiskussioner”

 1. IT-mamman skriver:

  Tack! Använder din film här i kommunen! Du är lysande, vet du det?

 2. Åsa K skriver:

  Tack det samma, raring. Fint att filmen kommer till användning. Det har nämligen visat sig att läraren jag gjorde filmen troligen inte får lov att använda Facebook i undervisningen för sin chef. Suck. Det är inte lätt att vara profet i sin egen hemstad.

 3. Johanna skriver:

  Hej!
  Söker tips om hur man kan utnyttja facebook i kontakten med sina elever. Funderar på att ha en grupp för vårt program med olika information till eleverna. Känner du till någon som har erfarenhet av detta eller har du själv tips?
  Tack på förhand!

 4. Ulf Lindquist skriver:

  Hej. Jag heter Ulf Lindquist och undervisar på Lerums Gymnasium och tänkte se om det går att använda Facebook till att ge uppgifter till elever i grupper, och sedan kunna administrera feedback via facebook. Hur har det gåt för dig avseende detta?