Det är väldigt enkelt att spela in med webbkamera direkt till You Tube. Suveränt om du vill göra webbtv eller en videohälsning.

Logga in på You Tube och välj länken Ladda upp så kommer det en knapp med texten Spela in med webbkamera snett uppe tll höger. När du klickat på den kommer ett Flashfönster där du måste godkänna att You Tube får tillgång till kamera och mikrofon.

youtube1

Sedan är det bara att klicka igång inspeningen och börja prata.

youtube2

När du är klar och har sparat finns det tre knappar – en för att förhandsgranska, en för att publicera och en för att kasta det du spelat in och spela in en ny film. (Om du ångrat dig helt så klicka på något annat så att du lämnar sidan utan att publicera.)

youtube3

2 Responses to “Spela in med webbkamera till YouTube”

  1. Henrik Widaeus skriver:

    Har haft riktigt skoj här på morgonen när jag körde din video och tryckte på CC-knappen >> översatte först det du säger till engelska och översatte sen den engelska översättningen till svenska… och så vidare… men hur sjutton har du fått dit den där CC-knappen?

  2. Åsa K skriver:

    Men jisses vad kul det blir!!! CC-knappen bara dök upp. Jag har inte sett den förut, för jag är alltid inloggad på mitt Googlekonto och då syns den inte. Trolligen beror det på att gag bockat i Tillåt att tittare skapar textning automatiskt på Konto -Hanter konto.