Åsa

Presentera online

Nu är den äntligen klar, min nya resurssajt Presentera online (nästan klar i alla fall sista filmen processas på YouTube just nu).

Femton filmer om hur man på olika vis kan skapa och publicera rörlig bild och ljud online. Allt förpackat i ett snyggt grönt skal.

PresenteraOnline

Presentera online

Målgruppen är i första hand studenter på våra nätbaserade kurser som ska redovisa sina gruppparbeten online, men förhoppningen är att resursen kan passa lika bra för elever i övriga skolformer och inte minst för lärare som vill göra korta multimediala inllag online.

Naturligtvis finns alla filmerna på YouTube, med embed tillåtet, så att du kan återanvända just den film som passar dig och dina elever bäst.

7 Responses to “Presentera online”

 1. Ingela skriver:

  Så oerhört bra och jag tar tacksamt emot!

 2. mats larsnäs skriver:

  Otroligt bra jobbat!

 3. /// Björn skriver:

  Underbart, tar emot med stor glädje.
  Tack.

 4. Väldigt bra resurs. Jag har skrivit en nyhet om detta på min blogg och bäddat in introduktionen. Säg bara till om jag har missat något.

 5. Anita Eköf skriver:

  Tack för ett snyggt och bra jobb!

 6. Bo Carlsson skriver:

  Snyggt och bra info. Men se över varför inbäddade filmer inte visas på MAC med safari. Denna länk öppnas inte i safari, har det med googelkontot att göra? Om jag öppnar filmen direkt på youtube funkar den som det skall
  http://sites.google.com/site/presenteraonline/home,

 7. Lillian Ljung skriver:

  Om man skall presentera online och arbetar med Macbook , vilket program använder man lämpligast då?