Sent igår kväll var min senaste webbplats klar för publicering. Varmt välkomna till Samarbeta online – en webbplats om några av alla de samarbetsmöjligheter nätet erbjuder.

samarbetaonline

Samarbeta online är en systersajt till Presentera online, som jag publicerade för ett halvår sedan. Jag börjar förresten verkligen blir förälskad i Google Sites som verktyg för att skapa webbplatser. Det är så enkelt och smidigt att arbeta med. Dessutom har det bra samsrbetsfunktioner.

Vill du lära dig mer om Google Sites så kolla på PIM/Lärresurser/Skapa kurs avsnitt 10-15. Bli inte avskräckt av att det är PIM-nivå fem, Google Sites är lätt att komma igång med.

5 Responses to “Samarbeta online – ny webbplats”

 1. Åsa! Du är värd vartenda pris som du har fått och nånsin kommer att få (det blir säkert fler). Superpedagogisk sida, jag menar förstås ”Samarbeta online”.

 2. Benita skriver:

  Åh, du är så fantastiskt duktig Åsa!! Jag är djupt imponerad av dig och ditt arbete!

  Tur att det finns kompetenta människor som puttar pedagogsverige framåt.. 🙂

  TACK!

 3. Helen Ögnelod skriver:

  Tack för ytterligare en utmärkt webplats som på ett mycket strukturerat och tydligt sätt inspirerar till att fler vågar mer använda webben som samarbetsplats.
  Jag kommer att länka till den från min blogg, vi måste sprida allt bra.
  Tack!!

 4. cwasteson skriver:

  Hej Åsa!
  Jag vill bara skriva och tacka! Du är fantastisk! 😀
  Vi har det bra som får ta del av ditt arbete!
  Vänliga hälsningar
  Charlotta

 5. Therese skriver:

  Hej Åsa. Vet inte om du minns mig men för snart 6 år sen läste jag drama för Annica och då visade du mig och Annica hur man redigerade i Windows Moviemaker. Jag skulle spela in en film med mina fritidsungar.
  Nu har jag arbetat som fritidspedagogo på samma ställe i snart 5 år och möjligheterna som lång tid på ett och samma ställer ger har lett mig in på IKT mer och mer. Jag ääääääääälskar verkligen din sida här och är SÅ glad över att jag hittat till din blogg. Jag har stora visioner för min skola, men jag får nog inse att det kommer bli myrsteg framåt till en början. Ha det så bra!