Åsa

Samarbete på Posterous

Posterous är en väldigt lättanvänd tjänst för att blogga. Det enda du behöver göra för att komma igång är att skicka ett e-brev till post@posterous.com så skapas din blogg. Om du bifogar bilder, filmer eller dokument i e-brevet så publiceras de också på bloggen. Ingen registrering är nödvändig – alla mail du skickar från den e-postadress du började skicka från kommer att publiceras på bloggen.

Dessutom finns det praktiska funktioner för samarbete. För att kunna redigera din blogg, byta utseende eller lägga till fler medarbetare på den behöver du dock registrera dig.

Posterous fungerar från alla telefoner som du kan skicka e-post från. Har du en Androidtelefon eller iPhone så finns det även praktiska appar. I de mobiler jag testat har det också gått att skicka mms till Posterous.

Läs mer om Posterous på Samarbeta online – Skriva tillsammans – Posterous.

Gamla inlägg om Posterous:

Blogga var som helst

Erica, Google och Posterous

2 Responses to “Samarbete på Posterous”

 1. IT-mamman skriver:

  Jaa, Posterous!!
  Mycket smidigt om man vill skicka en film eller annat från sin pekplatta. Har man en annan blogg på WordPress eller Blogspot kan man peka om sin Posterous dit så rasslar det in där också. (Hoppas jag inte säger fel nu, men jag har för mig att det inte är något problem.)
  Glad att du gjort en film som vi andra kan snylta på! Tack! Igen.

 2. Åsa K skriver:

  Ja, Posterous har en massa smarta möjligheter att skicka grejer vidare. Det tog jag inte med i filmen, då hade den blivit alldeles för lång 😉
  ”Blogga var som helst”-inlägget har en skiss över hur olika tjänster kan kopplas ihop på kul sätt. Till sist blir hela internet en evighetsmaskin där inlägg postas och postas om och förökar sig alldeles på egen hand 😀