Filmen är inte ny, utan producerades av oss under november-december. Mellandagspysslet bestod i att jag tvättade ljudet i Adobe Soundbooth.

4 Responses to “Mellandagspyssel – Våra fem bästa Adobe Connecttips”

 1. Lotta Larsson skriver:

  Toppen, min favoritbloggare är på G igen!
  Jag passar på att önska dig ett Gott Nytt År.

 2. Annelie skriver:

  Hej!
  Jag undrar hur man gör en så proffsig film. Vilket program använde ni?
  Gott Nytt År!
  Annelie

 3. Åsa skriver:

  Hej Annelie, den stora ”hemligheten” är egentligen att det är filmat med grön bakgrund i en studio där vi har belysning så att vi kan få någorlunda jämnt ljus. Då går det att redigera bort bakgrunden sedan, och ersätta den med bilderna vi flyger över och genom. Redigeringen har vi gjort i Adobe Premiere CS5, där går det att få en bild (vi på mattan) att röra sig i en bana över en annan bild.

 4. Annelie skriver:

  Hej!
  Jag vet att detta är filmat med sk greenscreen men man behöver ju ett bra videoredigeringsprogrm också. Så Adobe Premiere CS5 är bra? Finns det något billigare alternativ?
  Jag har provat i Jaycut men det blir inte lika bra och man kan inte få den överliggande videon att röra sig.