Åsa

I love SmartArt

Ibland blir det lite tokigt 🙂

3 Responses to “I love SmartArt”

 1. Elisabeth Wulff Sahlén skriver:

  Hej!

  Lite feedback och en fråga:
  Superinspirerande om SmartArt! Jag använder det ibland men har aldrig fattat hur man ändrar i ett element utan att de andra följer efter. Så TACK för det! Nu blev det mycket mer användbart!

  Sen undrar jag också vilket gratis skärminspelningsverktyg du skulle rekommendera. Jag tänkte låta mina studenter (högskolan) göra skärminspelningar där de presenterar grupparbeten de gjort. Dessa ska sedan läggas in på lärplattformen. Funderar på screencastomatic eller bara lägga på ljud i ppt. Har du några tankar kring detta?

  Undrar och hälsar
  Elisabeth

 2. Åsa skriver:

  Screencast-o-matic är lätt att komma igång med, så det är ett bra val tycker jag. Jag gjorde en resurs till våra studenter för ett par år sedan om olika sätt att presentera sitt grupparbete online. Screeencast-o-matic är ett av förslagen där. Du hittar den på https://sites.google.com/site/presenteraonline/.

 3. Elisabeth Wulff Sahlén skriver:

  Stort tack! Då testar jag det!